VACUMM CLEANER & ROBOT VACUUM
VACUMM CLEANER & ROBOT VACUUM
Sort by
Show result
Customer Reviews
a*******n

tqvm seller barang sampai dengan selamat dan pantas laptop terbaik, dah test, bateri pun tahan lama mungkin masih baru kot, semua acc ada..terbaik la produk ni,

27 May 2022
s*********w

Sorry lambat bg feedback .. bukan nak sekat payment seller tp beli barang electronik kan perlu masa utk check … tq seller sangat peramah dan baik , bg hadiah besday ayah siap seller bg note wish besday

27 May 2022
k************i

Overall very good. Thank you. Very recommended seller.

27 May 2022
m********1

Barang sudah selamat sampai. Penghantaran pun laju. Bungkusan pun terbaik. Barang original termasuk memori kad. Cuma belum sempat nak pasang je lagi. Harap camera berfungsi dengan baik dan bertahan lama. Penjual pun sangat ramah. Rekemen beli dekat penjual ini. Terima kasih penjual

23 May 2022